Literair Gezelschap Schiedam | Herman Brusselmans eerste gast nieuw Literair café
15887
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15887,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Herman Brusselmans eerste gast nieuw Literair café

Categorie
agenda, nieuws
Tags
literair, literair cafe, reve, schiedam

De bekende (misschien wel de méést bekende) Vlaamse schrijver Herman Brusselmans is de eerste gast in het Literair Café op woensdag 25 januari 2017. Het aanstaand optreden van de veelschrijver, dichter en columnist luidt een knallende start in van de samenwerking tussen de Bibliotheek Schiedam en het Literair Gezelschap Schiedam. Het is de planning om in 2017 elke laatste woensdag van de maand een Literair Café te houden.

Brusselmans (1957) zal in de Bibliotheek in de Korenbeurs voorlezen uit zijn werk en de zaal uitdagen met hem in gesprek te gaan. Herman Brusselmans (1957) publiceerde meer dan zestig boeken. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver.

 

Het literair café  wordt in samenwerking met het vorig jaar opgerichte ‘Literair Gezelschap Schiedam’ georganiseerd en zal op iedere laatste woensdag van de maand plaatsvinden. Met de bedoeling naar aanleiding van een lezing, een interview of een gesprek te inspireren en leeservaringen te delen. Of elkaar te ontmoeten natuurlijk, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel.  Boekhandel Post Scriptum  is aanwezig voor de verkoop van boeken van Herman Brusselmans. Meer informatie over het Literiar Gezelschap Schiedam is te vinden op literairgezelschap.nl. Leden van het gezelschap krijgen € 2,50 korting op toegangskaarten van het Literair Café.
Wanneer: woensdag 25 januari 2017, Aanvang: 20:00 uur, Zaal open: 19:30 uur
Locatie: aan de Lange Haven 145
Kaarten voor het eerste ‘Literair café’ zijn verkrijgbaar in de Bibliotheek in de Korenbeurs.
€ 10,00 (€ 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam).