Literair Gezelschap Schiedam | Literair Café september 2018: Raoul de Jong
16016
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16016,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Literair Café september 2018: Raoul de Jong

Categorie
agenda, nieuws
Tags
literair, literair cafe, rotterdam, schiedam

Raoul de Jong te gast in Literair Café

Het eerste Literaire Café van dit nieuwe seizoen is in de aula Het Stedelijk Gymnasium Schiedam.

 

Raoul de Jong (Rotterdam, 1984) is schrijver, programmamaker, danser en levensgenieter. Hij reisde op zijn negentiende vier maanden in zijn eentje door Afrika. Op zijn eenentwintigste overleefde hij vier maanden New York met vijftig Dollar op zak. Hij maakte items voor Café de Liefde van de VPRO en schreef en regisseerde zijn eigen programma Iedereen Kan Dansen voor Villa Achterwerk. Hij schreef columns voor Spunk, NRC Handelsblad, nrc.next, IS en Het Parool. En publiceerde vijf boeken: Het leven is verschrikkulluk, Stinknegers, It’s Amaaazing!, Miracoloso en Grootsheid van het Al. Onlangs verscheen Raouls jongste boek is Het dagboek van een puber.

 

Literair Café

Het Literair Café wordt in samenwerking met het in 2016 opgerichte ‘Literair Gezelschap Schiedam’ georganiseerd. Iedere laatste donderdag van de maand vindt het plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Draagt u literatuur in Schiedam ook een warm hart toe? Word dan lid of donateur van het Literair Gezelschap en help ons nationale en internationale schrijvers naar onze stad te halen voor inspirerende literaire avonden waarbij bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek hun eigen leeservaringen kunnen delen. Ook kunnen ze elkaar ontmoeten, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel. Het Schiedams Boekhuis verzorgt de boekverkoop.

Donderdag 20 september 2018,
in de Aula van Het Stedelijk Gymnasium, Valeriusstraat 31, 3122 AM Schiedam |
van 20.00 tot 22.00 uur |
Entree: Gratis. Niet scholieren ook van harte welkom!