Literair Gezelschap Schiedam | Literair Café mei: Nico Dijkshoorn (ipv Manon Uphoff)
15936
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15936,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Literair Café mei: Nico Dijkshoorn (ipv Manon Uphoff)

Categorie
agenda, nieuws
Tags
Heijne, leeszaal, literair, literair cafe, reve, rotterdam, schiedam

Tijdens het laatste literair café van dit seizoen op woensdag 31 mei is Nico Dijkshoorn te gast. Hij komt in de plaats van eerder aangekondigde Manon Uphoff, die om persoonlijke redenen heeft moeten afzeggen.

 

Nico Dijkshoorn is columnist, dichter, schrijver en muzikant. Hij begon zich rond de eeuwwisseling te manifesteren als internetjournalist en verwierf nationale bekendheid met zijn optredend in het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’. Als invloeden wijst de auteur de poëzie van C. Buddingh’ en het proza van Johnny van Doorn aan. In 2014 publiceerde hij de roman “In Zijn Nabijheid”. In de jaren daarna verschene de verhalenbundels: ”Met de punt naar voren”, “Huilen en lachen”, “De vrije man” en “Klein geluk”. Als oud-bibliothecaris is hij natuurlijk prima op zijn plek in De Korenbeurs!

 

Dus komt op woensdag 31 mei 2017 naar de bibliotheek in De Korenbeurs, van 20:00 uur tot 22:00 uur. Kaarten kosten € 10,00, maar er is € 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam, en zijn te koop bij de Bibliotheek en de Schiedamse boekhandels. Reserveren kan ook; mail hiervoor naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl. Er zal ook een kraam voor de verkoop van boeken zijn.

 

Literair Café
Het literair café wordt in samenwerking met het vorig jaar opgerichte ‘Literair Gezelschap Schiedam’ georganiseerd en vindt plaats op iedere laatste woensdag van de maand. Tijdens deze inspirerende literaire avonden kunnen de bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek, hun eigen leeservaringen delen en elkaar natuurlijk ontmoeten, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel. Kijk voor meer informatie op literairgezelschap.nl

 

Woensdag 31 mei 2017, 20.00 in de Bibliotheek in de Korenbeurs

€ 10,00 voorverkoop /€ 2,50 korting voor leden