Literair Gezelschap Schiedam | Literair Café april: Lidewijde Paris
15930
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15930,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Literair Café april: Lidewijde Paris

Categorie
agenda
Tags
Heijne, leeszaal, literair, literair cafe, reve, rotterdam, schiedam

Op 26 april komt Lidewijde Paris, auteur van ‘Hoe lees ik’, vertellen wat er zo leuk is aan lezen. Aan de hand van verschillende boekfragmenten behandelt zij literaire trucs en technieken en laat zij zien hoe men meer uit de leeservaring kan halen.

 

 

Het literair café  vindt plaats op iedere laatste woensdag van de maand. Tijdens deze inspirerende literaire avonden kunnen de bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek, hun eigen leeservaringen delen en elkaar natuurlijk ontmoeten, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel. Een plaatselijke boekhandel is aanwezig voor de verkoop van boeken.

Kaarten à € 10,00 (€ 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam) zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek in de Korenbeurs, Boekhandel Post Scriptum en Het Schiedams Boekhuis.

 

Woensdag 26 april 2017, 20.00 in de Bibliotheek in de Korenbeurs

€ 10,00 voorverkoop /€ 2,50 korting voor leden