Literair Gezelschap Schiedam | Literair Café januari 2018: Poëzie centraal
15976
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15976,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Literair Café januari 2018: Poëzie centraal

Categorie
agenda, nieuws
Tags
literair, literair cafe, rotterdam, schiedam, westerman

Poëzie centraal in Literair Café

De laatste week van januari is Poëzieweek. De Poëzieweek gaat landelijk op 25 januari 2018 van start met Gedichtendag. Op dezelfde dag gaat het eerste Literair Café van 2018 van start, en hierin staat dan ook poëzie centraal. Dichter Ellen Deckwitz en Schiedamse woordkunstenaar Charlie Dichter treden op, en Charlie een clinic geeft in de pauze. Deelnemers kunnen hun tijdens de clinic gemaakte werk voordragen. Het Literair Café sluit af met een poëtisch muzikaal optreden van singer/songwriter Oliver Pech.

 

Het Literair Café is op donderdag 25 januari 2018 van 20.00 tot 22.00 uur in de  Bibliotheek in De Korenbeurs. De entree kost tien euro, maar  leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam krijgen € 2,50 korting. Scholieren met een C.J.P. pas betalen vanaf dit seizoen slechts € 5,00 !

 

Kaarten zijn te koop bij de Bibliotheek en de Schiedamse boekhandels. Reserveren kan door een mail te sturen naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl Tijdens dit Literair Café verzorgt Boekhandel Post Scriptum de boekverkoop.

 

Literair Café

Het Literair Café wordt in samenwerking met het in 2016 opgerichte ‘Literair Gezelschap Schiedam’ georganiseerd. Iedere laatste donderdag van de maand vindt het plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Inspirerende literaire avonden waarbij bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek hun eigen leeservaringen kunnen delen. Ook kunnen ze elkaar ontmoeten, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel.

 

Woensdag 25 januari 2018, 20.00 in de Bibliotheek in de Korenbeurs

€ 10,00 voorverkoop /€ 2,50 korting voor leden