Literair Gezelschap Schiedam | Literair Café februari 2018: Oek de Jong
15985
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15985,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Literair Café februari 2018: Oek de Jong

Categorie
agenda, nieuws
Tags
literair, literair cafe, rotterdam, schiedam, westerman

Oek de Jong te gast in Literair Café februari

Na grote namen als Nico Dijkshoorn, Frank Westerman en Tommy Wieringa komt er opnieuw een bekende schrijver naar het Literair Café in Schiedam. Op donderdag 22 februari 2018 is meermalen bekroond auteur Oek de Jong te gast in de Bibliotheek in de Korenbeurs.

 

Oek de Jong is de schrijver van een oeuvre van romans, verhalen en essays. Zijn bekendste boeken zijn de romans Opwaaiende zomerjurken, Cirkel in het gras, Hokwerda’s kind en Pier en oceaan. Zijn werk werd in negen landen vertaald en bekroond met diversen literaire prijzen. Daarnaast werd hij viermaal genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en Gouden Uil. Hij wordt geïnterviewd door Ursula van Riel.

 

Tijdens het Literair Café verzorgt Het Schiedams Boekhuis de boekverkoop. Zo kunnen bezoekers na afloop van het optreden het werk van Oek de Jong door de auteur laten signeren!

 

Literair Café

Iedere laatste donderdag van de maand vindt het Literair Café plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Wilt u ook helpen om schrijvers naar Schiedam te halen en deze  inspirerende literaire avonden mogelijk te maken? Wordt dan lid van het in 2016 opgerichte ‘Literair Gezelschap Schiedam’! Naast schrijversavonden is een van de doelen  om aandacht te vestigen op de literatuur en de belangstelling levend te houden voor schrijvers die in Schiedam zijn geboren of hebben geleefd. Kijk voor meer informatie op www.literairgezelschap.nl of e-mail naar info@literairgezelschap.nl

 

 

Do 22 februari 2018 | Bibliotheek in De Korenbeurs | 20.00 uur tot 22.00 uur
Entree: € 10 (€ 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam. Scholieren betalen op vertoon van hun C.J.P. € 5. Kaarten zijn te koop bij de Bibliotheek en de Schiedamse boekhandels. Reserveren kan door een mail te sturen naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl.

 

Kaarten zijn te koop bij de Bibliotheek en de Schiedamse boekhandels. Reserveren kan door een mail te sturen naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl Tijdens dit Literair Café verzorgt Boekhandel Post Scriptum de boekverkoop.

 

Donderdag 22 februari 2018, 20.00 in de Bibliotheek in de Korenbeurs

€ 10,00 voorverkoop /€ 2,50 korting voor leden/ C.J.P.  
€ 5,–