Literair Gezelschap Schiedam | Literair Café november 2019: Aaf Brandt Corstius
16139
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16139,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Literair Café november 2019: Aaf Brandt Corstius

Categorie
agenda, nieuws
Tags
literair, literair cafe, rotterdam, schiedam

Aaf Brandt Corstius te gast in Literair Café

 

Tijdens het Literair Café van november is Aaf Brandt Corstius onze gast. De hele maand november loopt de landelijke campagne ‘Nederland Leest’ met als thema ‘Duurzaamheid’. Voor de gratis verhalenbundel ‘Winterbloei’ van Jan Wolkers schreef Aaf persoonlijke en actuele columns.

 

 

Aaf Brandt Corstius studeerde vertaalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie was ze redacteur bij Folia en schreef daarna actief voor onder andere Elegance, Elle, Cosmopolitan, Glamour en de Volkskrant. Met Sylvia Witteman wisselt ze een dagelijkse column af onderaan de achterpagina van die krant. Brandt Corstius is ook bekend van T.V. Ze deed mee aan de programma’s ‘Wie is de Mol?’, ‘Verborgen verleden’, ‘Maestro’ en ‘De Slimste Mens’.

 

Literair Café

Het Literair Café wordt in samenwerking met het in 2016 opgerichte ‘Literair Gezelschap Schiedam’ georganiseerd. Iedere laatste donderdag van de maand vindt het plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Draagt u literatuur in Schiedam ook een warm hart toe? Word dan lid of donateur van het Literair Gezelschap en help ons nationale en internationale schrijvers naar onze stad te halen voor inspirerende literaire avonden waarbij bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek hun eigen leeservaringen kunnen delen. Ook kunnen ze elkaar ontmoeten, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel. Een Schiedamse boekwinkel verzorgt de boekverkoop. Reserveren kan door een mail te sturen naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl

Donderdag 28 november 2019,
in Bibliotheek in De Korenbeurs,
van 20.00 tot 22.00 uur
Entree: : € 10 (€ 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam. Scholieren betalen op vertoon van hun C.J.P. € 5. Kaarten zijn te koop bij de Bibliotheek en de Schiedamse boekhandels.