Literair Gezelschap Schiedam | Schrijversmarkt in Schiedam
16425
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16425,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Schrijversmarkt in Schiedam

Categorie
agenda, nieuws
Tags
literair, poetry slam, schiedam, schrijversmarkt

Er zijn veel schrijvers actief in Schiedam, dat blijkt keer op keer. Het Literair Gezelschap Schiedam en de Bibliotheek Schiedam organiseren op zaterdag 4 juni 2022 van 14.00 tot 16.00 uur in de Korenbeurs de eerste Schiedamse Schrijversmarkt. Op deze markt zijn Schiedamse schrijvers aanwezig om voor te lezen uit eigen werk en deze aan de belangstellenden te verkopen.

 

Gratis toegankelijk

 

Schrijvers Jaap Pegtel, Jack de Prenter, Sara Wiersma en Yvette Neuschwanger en enkele deelnemers van Poetry Slam Schiedam treden op in het atrium van de Korenbeurs. Voor de organiserende partijen is het een pilotproject. Zijn er voldoende Schiedamse schrijvers die dit een leuke manier vinden om hun werk onder de aandacht van de Schiedammers te brengen? En vinden de bezoekers van de bibliotheek het een aantrekkelijke manier om kennis te maken met de schrijvers uit hun stad?

De markt is gratis toegankelijk.